Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελία σας, μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

Με αντικαταβολή

  Πληρώνετε το ποσό την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

  Η αντικαταβολή υποστηρίζεται μόνο για αγορές από Ελλάδα και για παραγγελίες μέχρι του ποσού των 500,00 ευρώ.

Με πιστωτική κάρτα.

    Σε συνεργασία με την Eurobank εξοφλείτε τα επιλεγμένα προϊόντα με ασφάλεια.
    Η έγκριση δίδεται άμεσα από server της τράπεζας χωρίς να μας γνωστοποιούνται στοιχεία όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας ή ο λόγος που απορρίπτεται η αγορά.
    Το επιλεγμένο ποσό δεσμεύεται και η χρέωση γίνεται μόνο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

    Με την χρήση της πιστωτικής κάρτας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την δυνατότητα Online επιλογής 12 , 18 , 24 και 36 δόσεων που σας προσφέρουμε και κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας εμφανίζονται τυχόν προσαυξήσεις  σχετικές με τις δόσεις.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς .

Δικαιούχος: Γερακιανάκης Ι & Σια Ε.Ε.

    Eurobank GR15 0260 1340 0000 5020 0496 954

BIC/SWIFT CODE :   ERBKGRAA

    Alpha GR09 0140 6470 6470 0233 0000 060

BIC/SWIFT CODE : CRBAGRAA

    Εθνική GR40 0110 8660 0000 8664 7004 653

Πληρωμή σε κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε  σε κάποιο κατάστημα μας είτε παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας είτε αν επιθυμείτε να σας  να την στείλουμε οπουδήποτε.

Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας , η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή με αποστολή email πρίν απο την αποχώρηση των προϊόντων από το κατάστημα.

Τρόποι αποστολής

Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας, θα φροντίσουμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες αποστολής.

Με ταχυδρομείο

Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ο ποιο οικονομικός τρόπος αποστολής των προϊόντων.
Δέχεται μέχρι συγκεκριμένου όγκου και βάρους προϊόντα και θα πρέπει αφού παραλάβετε την ειδοποίηση που θα σας φέρει ο ταχυδρόμος , να πάτε στο ταχυδρομείο που σας υποδεικνύει η ειδοποίηση για την παραλαβή του δέματος.

Με Courier

Ο ποιο γρήγορος τρόπος αποστολής και φυσικά ακριβότερος από τους υπόλοιπους.  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στον χώρο σας και συνήθως σε μια ή δύο εργάσιμες μέρες εξυπηρετούνται τα περισσότερα σημεία της Ελλάδος.

Με μεταφορική εταιρεία

Ο οικονομικότερος (και ασφαλέστερος) τρόπος στην περίπτωση που το δέμα μας είναι πάνω από 10 κιλά .
Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν μπορεί να συνδυαστεί με αντικαταβολή.

Με παραλαβή από κατάστημα

Με το που ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων θα ειδοποιηθείτε για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Κόστος αποστολής  – Χρόνος άφιξης προϊόντων

Το κόστος αποστολής εμφανίζεται αυτόματα κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ο χρόνος άφιξης των προϊόντων σε εσάς εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε και φυσικά από την γεωγραφική περιοχή του σημμείου παραλαβής.

Αναζήτηση αποστολής προϊόντος

Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν σταλεί με ταχυδρομείο  ή με τις ταχυμεταφορές Πόρτα Πόρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό αποστολής που σας στέλνουμε με email στο παρακάτω Link

Αναζήτηση προϊόντος

Παρακαλούμε ελέγξτε άμεσα το προϊόν που παραλάβατε, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς να μπορούμε να αξιώσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα.

Αποστολή σε εξωτερικό

Στην περίπτωση που κατά την δημιουργία λογαριασμού επιλεχθεί χώρα διαφορετική της Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται είναι μηδενικά. Αμέσως μετά την παραγγελία, θα ενημερωθείτε για τα ακριβή έξοδα αποστολής και για τυχόν προσαυξήσεις που θα πρέπει να προστεθούν και έπειτα προχωράμε στην εκτέλεση της παραγγελίας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε κάθε προϊόν  υπάρχει ένδειξη διαθεσιμότητας.

“Άμεση παραλαβή από …”  σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε και να παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημα που αναγράφεται.
“Διαθέσιμο  παράδοση σε 1-2 ημέρες” σημαίνει ότι το προϊόν βρίσκεται σε αποθήκη μας ή σε προμηθευτή μας και θα μπορεί να αποσταλεί ή να παραληφθεί σε 1- 2 ημέρες.

Σε περιπτώσεις που κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα , θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης όπως επίσης και για τυχόν εναλλακτικές λύσεις . 

Εγγύηση προϊόντων

Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από του επίσημους  εισαγωγείς για την Ελλάδα του κάθε  κατασκευαστή, οπότε και συνοδεύονται από από την επίσημη εγγύηση η οποία είναι συνήθως από 1 – 2 χρόνια ανάλογα με την εταιρεία.

ΦΠΑ
Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του www.musicorama.gr περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή τιμής σε κάποιο προϊόν που έχετε παραγγείλει θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή.
Οι προσφορές προϊόντων, ισχύουν μόνο για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.