Αξιολογήσεις προϊόντων

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥ...... 06/07/2017 (1 year ago)

KORG PA600 PROFESSIONAL ARRANGER

Το προσωπικό του καταστήματος ήταν πολύ ευγενικό, ενημερωμένο σε θέματα διαθεσιμότητας και τιμών, καταρτισμένο σε τεχνικά θέματα, πρόθυμο να εξυπηρετήσει και γενικά άψογο. Το όργανο -αφού πλήρωσα μέσω τραπέζης- έφυγε αυθημερόν και έφτασε σε εμένα άψογο και όπως ακριβώς είχε ειπωθεί και συμφωνηθεί. Πρόκειται για την πιο συμφέρουσα αγορά για κάποιον που ασχολείται επαγγελματικά, καλή κατασκευή, εύκολος χειρισμός ακόμα και για τους όχι τόσο εξοικειωμένους με τα KORG. (Είχα για χρόνια Yamaha - Roland κλπ και οφείλω να ομολογήσω ότι τόσο η φιλικότητα προς το χρήστη, όσο και ο βαθμός παραμετροποίησης των λειτουργιών του οργάνου, το κατατάσσουν στις πιο ψηλές θέσεις του Έλληνα "πληκτρά" για όλες τις δουλειές) Όσον αφορά το musicorama set, με το οποιο ήρθε το όργανο, σας βεβαιώνω ότι είναι μια υπέροχη στο άκουσμα δουλειά, άκρως επαγγελματική και ολοληρωμένη, επίσης παραμετροποιήσιμη και θα βγάλει ασπροπρόσωπο τον καθένα. Συγχαρητήρια σε όλους στο κατάστημα σας, καθώς και στον κ. Σωκράτη Καβλεντάκη. Μαυρομάτης Σπύρος Καθηγητής - Μουσικός    

Νίκος Γεωργακόπουλος 09/04/2017 (1 year ago)

KORG PA600 PROFESSIONAL ARRANGER

Καταπληκτικό όργανο, σε πολύ λογική τιμή. Η εξυπηρέτηση, και η υποστήριξη του καταστήματος επίσης άμεση και άψογη.    

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΜΟΥΔΗΣ 22/03/2017 (1 year ago)

ΣΟΝΑΤΑ ΧΟΡΔΕΣ ΛΑΟΥΤΟΥ Νο 3

Οι καλύτερες χορδές για μπουζούκι κατά την γνώμη μου.    

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΜΟΥΔΗΣ 22/03/2017 (1 year ago)

ΣΟΝΑΤΑ ΧΟΡΔΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ EXTRA Νο3

Οι καλύτερες χορδές για μπουζούκι κατά την γνώμη μου.    

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΜΟΥΔΗΣ 22/03/2017 (1 year ago)

ΣΟΝΑΤΑ ΧΟΡΔΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ EXTRA Νο 2

Οι καλύτερες χορδές για μπουζούκι κατά την γνώμη μου.    

Βέρα Δεσποτάκη 20/03/2017 (1 year ago)

CASIO CTK-3200 ΑΡΜΟΝΙΟ ΜΕ 61 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΛΗΚΤΡΑ

Ακριβώς όπως το περίμενα, και πολύ καλή η τιμή του! 5 αστέρια για το αρμόνιο, την ταχύτητα παραλαβής και την ευγένεια του προσωπικού!!!    

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΜΟΥΔΗΣ 10/03/2017 (1 year ago)

ΣΟΝΑΤΑ ΧΟΡΔΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ EXTRA Νο 1

Οι καλύτερες χορδές για μπουζούκι κατά την γνώμη μου.    

VASILEIOS SKA...... 22/11/2016 (2 years ago)

ROCKBAG RB 20525 B Basic ΘΗΚΗ ΗΛ. ΜΠΑΣΣΟΥ

Ψωνιζω χρονια απο το musicorama και πραγματικα ειναι αψογοι σε ολα    

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΛΑΚΗΣ 18/11/2016 (2 years ago)

ΤΖΟΥΡΑΣ Ρ2 - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΚΑΦΤΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ

Όπως λέει και η περιγραφή, το όργανο ποικίλει καθώς είναι χειροποίητο, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρετε αυτό που βλέπετε. Πολύ όμορφος τζουράς, μικρός και κομψός, με ικανοποιητικό ήχο. Άψογος για τα λεφτά του! Μόνο μειονέκτημα ότι τα σημάδια στα τάστα που δείχνουν τη θέση είναι με σκούρη μαύρη βουλίτσα και δεν διακρινονται πάνω στο μπράτσο καθώς είναι επίσης σκούρο. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτόχρωμα ώστε να κάνουν αντίθεση και να είναι πιο ευδιάκριτα. Κατά τα αλλα, όπως έγραψα και άνωθεν, έχουν κάνει καλή δουλειά. 9,5/10.    

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΤΗΣ 24/10/2016 (2 years ago)

SHURE SE315-CL ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 1WAY

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ IN EAR MONITOR ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ.Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ) .4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ MOUSICORAMA!!!!    

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΑΤΟΣ 19/10/2016 (2 years ago)

BEHRINGER ULTRACOUSTIC AT-108 15W

Για τα λεφτά του είναι τίμιο μηχάνημα. Δεν μετανιώνω στιγμή για την επιλογή μου. Υπέροχο για ερασιτεχνική χρήση με παρεακι σπίτι η σε ταβερνάκι.    

ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΑ...... 15/09/2016 (2 years ago)

MUSICORAMA USB STYLE STICK FOR PA3X PRO, KORG PA800, PA2X PRO

Για αυτούς που είναι επαγγελματίες χρόνια πάνω στα korg pa ξέρουν τη διαφορά στη ποιότητα τον σετ του Σωκράτη.Το καλύτερο σετ αυτή τη στιγμή στη κατηγορία του.Αν και από οτι βλέπω και στα επόμενα χρόνια πάλη το καλύτερο θα είναι το Musicorama Ultimate set! Για τους ερασιτέχνες ένα θα πω μη χάνετε τζάμπα τον χρόνο σας στο σεταρισμα του οργάνου ψάχνοντας απο εδώ και από εκεί ήχους και ρυθμούς. Πάρτε άφοβα το σετ θα είστε υπέρ πλήρεις από ήχους και ρυθμούς. Και αξιοποιήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας μελετώντας στο αρμόνιο σας.